Лентата е част от официалната програма на „София Прайд Филм

...
Лентата е част от официалната програма на „София Прайд Филм
Коментари Харесай

Джамбазки с писмо до ДАЗД заради скандален филм

Лентата е част от формалната стратегия на „ София Прайд Филм Фест “ и ще се излъчи на 6 юни в столицата

Българският представител от Вътрешна македонска революционна организация в Европейския парламент Ангел Джамбазки изпрати публично писмо до Държавната организация за протекция на детето по отношение на неприемлив сюжет на кино лентата " Змията ", който ще бъде излъчен на формален кино конгрес, отдаден на киното за гей общността, оповестяват от пресслужбата на партията.

Шокиращото в него е перверзният му сюжет, в който се преглежда педофилията като нещо обикновено. В основата му е „ другарство “ сред 9-годишно дете и мъж гей. В резюмето на въпросния филм тази история е разказана като „ сладко-горчива “, акцентира Джамбазки и добавя:

" Педофилията е болест, научно потвърдено полово разстройство. А дейностите за облекчаване на тези пристрастености би трябвало да бъдат наказвани с цялата суровост на закона, а не да се показват като нещо обикновено ", безапелационен е още заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Джамбазки също по този начин приканва ДАЗД да спре излъчването на този изцяло неприемлив и искрено опровержителен на българските нрави и обичайните християнски полезности филм, като обръща и внимание на наличието на целия преднамерен фестивал с название „ София Прайд Филм Фест “.

Ето какво споделят още от Вътрешна македонска революционна организация:

" Подчертаваме, че филмът е позволен от Столична община, както и фактът, че тематично предшества София прайд, против който ние от Вътрешна македонска революционна организация от години се борим и желаеме да бъде неразрешен.

Подобна проява на ненормалността е просто ненужна. Тя е нездравословна и целенасочена против културата, обичаите, вярванията и нравите на българите. Неслучайно ние от Вътрешна македонска революционна организация от години водим своята борба против джендър пропагандата, чиято единствена цел е промиването на мозъците на децата и от там на цялото потомство, което в действителност ще бъде правоприемник на днешното общество.

Нека ние от Вътрешна македонска революционна организация попитаме и още нещо Държавната организация за протекция на детето. В централата си получихме от Вас „ Бяла книга за детето “, в която прокламирате детското опазване на здравето, правата на детето, опазване на психическото здраве, богатство и обществено включване – все тематики, които са прям контрапункт на рекламирането и излъчването на педофилски филми и узаконяването на скандални подиуми на голи дами и мъже, демонстриращи своята перверзност, какъвто е гей парадът.



Питаме Ви – какво ще извършите? Ще спрете ли педофилския филм и ще се противопоставите ли на гей парада на 12 юни в София или тези първокласни книги, които носите по централите на партиите са също толкоз лицемерни, колкото и цялата Ви политика, ориентирана сякаш в отбрана на децата и фамилията, само че в действителност много ловко обслужваща ползите на разнообразни Неправителствени организации, които разрушават всичко, залегнало в името и първопричината за Вашето битие?

Използваме мотива, с цел да поканим всички естествени хора, изповядващи консервативните полезности, вярващи в обичайното семейство, построено от мъж, жена и техните деца, да поддържат „ Шествие за обичайното християнско семейство “, проведено от Сдружение РОД с поддръжката на Вътрешна македонска революционна организация. То ще се състои на 12 юни от 12.00 ч. и ще тръгне от Националния замък на културата. "

Прилагаме и писмото на Ангел Джамбазки:

" До

ДАЗД

Уважаеми,

Като Държавна организация, която би трябвало да за пази правата на децата, считам за належащо да вземете отношение по следния проблем.

На 6 юни, неделя, в двор на улица „ Шипка “ № 23 в град София, ще бъде прожектиран абсурден филм, който е част от селекцията на тазгодишния „ София Прайд Филм Фест “. Въпросният филм с името „ Змия “, режисиран от Андрей Волкашин от Македония, е с дълготрайност 20 минути.

Шокиращото в него е перверзният му сюжет, в който се преглежда педофилията като нещо обикновено. В основата му е „ другарство “ сред 9-годишно дете и мъж гей. В резюмето на въпросния филм тази история е разказана като „ сладко-горчива “. За едно морално общество, построено върху основата на обичайните полезности, каквото е българското, в това няма нищо сладко, а единствено извращение и порочност. А родители на това неформирано и неосъзнато като персона 9-годишно дете, които би трябвало да бъдат духовен дирек в развиването му, са показани като неприятните поради предразсъдъците си към тази меко казано гнусна, само че най-много наказуема от закона връзка.

Педофилията е болест, научно потвърдено полово разстройство. А дейностите за облекчаване на тези пристрастености би трябвало да бъде наказвани с цялата суровост на закона, а не да се показват като нещо обикновено.

Призовавам Ви да обърнете внимание и да спрете прожектирането на този перверзен филм, който е в прорез с всичко, което институция като Вашата пази, както и на самия „ фестивал “. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР