Lenovo са едни от първите, които представят новата си линия,

...
Lenovo са едни от първите, които представят новата си линия,
Коментари Харесай

Lenovo представи линия от нови устройства с Android

Lenovo са едни от първите, които показват новата си линия, готова за показване по време на Световния мобилен конгрес в Барселона, който стартира през днешния ден. Специален акцент бива показан над новите таблети на компанията: големият Yoga Tab 13, Yoga Tab 11, Tab M7, Tab M8 и Tab P11 Plus.

Първите два модела, очевидно предизвикателство към iPad на Apple и се отличават с забавни дизайнерски решения, които целят да привлекат потребителите към тях. Tab 13, който, както може да се допусна от името му, предлага голям екран за сходен вид устройства, идва със задно покритие от алкантара и към този момент нормалната стойка от неръждаем стомана, която е вградена в таблета.

Yoga Tab 13 предлага 13-инчов LTPS екран с резолюция от 2160 х 1350 пиксела с 60Hz периодичност на освежаване и поддръжка на Dolby Vision. Таблетът разполага също по този начин с 10 000 mAh батерия, четири JBL представителя с Dolby Atmos. Всичко това е подпомагано от Qualcomm Snapdragon 870 процесор и 8 GB RAM и сторидж от 158 или 256 гигабайта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР