Lenovo подготвя за продажби новия хибриден таблет Lenovo Ideapad D3310.Портативният

...
Lenovo подготвя за продажби новия хибриден таблет Lenovo Ideapad D3310.Портативният
Коментари Харесай

Lenovo Ideapad D3310: 10,1-инчов таблет-лаптоп с Intel Pentium Silver N5000

Lenovo приготвя за продажби новия хибриден таблет Lenovo Ideapad D3310.
Портативният компютър се базира на 4-ядрения процесор Intel Pentium Silver N500 (4 ядра/4 потока, тактова периодичност 1,1-2,7 GHz). Комбинираният таблет е оборудван с 10,1-инчов екран с резолюция 1920х1200 пиксела. Не се оповестява потенциала на оперативната и непрекъснатата памети.



Конфигурацията на новия таблет-лаптоп включва още USB Type-C порт, общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо, 802.11ac Wi-Fi и Bluetooth 4.2 модули за безжична връзка, съществена и предна камери с незнайна резолюция. Опционално се предлага поддръжката на мобилните мрежи от четвърто потомство (плюс слот за SIM карти). Устройството работи под ръководството на операционната система Windows 10.



Външната клавиатура е завършена като док-станция и след слагането на таблета на нея, устройството се трансформира в стилен преносим компютър. Таблетът може да се завърта на 180 градуса, при което дисплеят застава върху клавиатурата. Док-станцията-клавиатура в допълнение прибавя тъчпад и два USB врата. Предлагат се док-станции със златист или сребрист цвят на корпуса.

Засега няма информация за цената и датата на началото на продажбите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР