Lenovo обяви създаването на серийно устройство, наречено Go Wireless Charging

...
Lenovo обяви създаването на серийно устройство, наречено Go Wireless Charging
Коментари Харесай

Lenovo представи безжично зарядно устройство за лаптоп

Lenovo разгласи основаването на серийно устройство, наречено Go Wireless Charging Kit, което ви разрешава безжично да презареждате батерията на съвсем всеки преносим компютър. За внедряването на безжично зареждане се употребява технологията " Power by Contact " от Energy Square.

Комплектът за безжично зареждане Go се състои от две елементи, железна поставка с дебелина 3,2 мм и продължен адаптер за безжично зареждане. Подложката се слага върху работната повърхнина на масата и е обвързвана към електрическата мрежа посредством общоприет контакт. Адаптерът за безжично зареждане се свързва с вашия преносим компютър посредством конектора USB-C и се прикрепва към основата на преносимия компютър.

Lenovo твърди, че комплектът за безжично зареждане Go може да се употребява с всеки „ преносим компютър без сензорен екран до 65W “. Ефективността на зарядното устройство е 93%. Презареждането е уместно както за преносими компютри с Windows, по този начин и за такива, работещи под macOS.

 Lenovo показа безжично зарядно устройство за преносим компютър

По-рано производителите на преносими компютри се пробваха да внедрят безжично зареждане за преносими компютри. Dell през 2017 година пусна сериен 12-инчов преносим компютър Latitude 7285 с преносима клавиатура за безжично зареждане и поставка за безжично зареждане за Щатски долар 550. Intel безрезултатно се опита да вкара технологията за зареждане на магнитно-резонансната Rezence за портативни компютри 2 в 1, само че концепцията не беше приложена в всеобщото произвеждане.

Комплектът за безжично зареждане Lenovo Go ще се появи на пазара през октомври 2021 година за към Щатски долар 140 и ще бъде част от серията Lenovo Go, която ще включва и външна безжична батерия с опция за Qi, безжични компютърни мишки, слушалки и клавиатура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР