Lenovo Group обяви рекордно високи финансови резултати за първото тримесечие

...
Lenovo Group обяви рекордно високи финансови резултати за първото тримесечие
Коментари Харесай

Lenovo с рекордни резултати за първото финансово тримесечие

Lenovo Group разгласи рекордно високи финансови резултати за първото тримесечие на Групата. Възможностите вследствие на ускорената цифровизация, интелигентната промяна и подобряването на инфраструктурата в международен проект не престават да са в основата на дълготрайния и резистентен растеж на приходите.

Възползвайки се от тези условия, Lenovo отбелязва доста нарастване на рентабилността на годишна база, с съвсем двойно нарастване на приходите преди данъчно облагане (650 млн. щ. д., растеж от 96%) и на чистите доходи (ръст от 119%). Маржът на чистите доходи доближава 2,8%, което е най-високото равнище, отбелязвано от доста години насам. Приходите за първото тримесечие на Групата доближиха 16,9 милиарда щ. д., или 27% растеж на годишна база.
Компанията планува, че опциите ѝ за резистентен напредък и усъвършенствания в рентабилността ще не престават да се усилят в другите посоки като отвесни и инфраструктурни решения, лични компютри и артикули от висок клас, както и смарт устройства
Иновациите ще не престават да са фактор за доходоносен резистентен напредък. Затова Lenovo усили разноските си за изследователска и развойна активност с 40% на годишна база през първото тримесечие и ще продължи да влага в нововъведения, а проектът е вложенията за изследователска и развойна активност да се удвоят през идващите три години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР