Ленин, Сталин, Хитлер и Путин - това е класацията на

...
Ленин, Сталин, Хитлер и Путин - това е класацията на
Коментари Харесай

Топ 4 на Соломон Паси за масови убийци: Ленин, Сталин, Хитлер и Путин

Ленин, Сталин, Хитлер и Путин - това е класацията на топ на всеобщите убийци в Европа за Соломон Паси . В студиото на БТВ Паси бе безапелационен, че на тези четирима души не би трябвало да се дава думата. " Истината не е във всички гледни точки, а в положителните гледни точки ", разяснява Паси.

" Трите най-големи заблуди са , че би трябвало да се чуят всички гледни точки, че истината е някъде по средата и, че решението идва с дипломация. Маргарет Тачър е споделила дипломация без оръжие е като оркестър без принадлежности ", сподели Соломон Паси.

Според него позицията на страната ни да не даваме оръжие на Украйна е неправилна, а изрично би трябвало да подсилим източния фланг на НАТО .

НАТО би трябвало внезапно да усили въоръженията си в Черно море, в това число и в България. Соломон Паси пази тезата, че американски бойци би трябвало да бъдат поканени и в България , тъй като, " в случай че има боец, против който Путин никак не желае да стреля, това е американският боец ".

" Положението е доста, доста съществено и в случай че ние не вземем това състояние в свои ръце, се притеснявам, че една последваща експанзия на съветския президент Путин, в случай че е жив и здрав, ще бъде адресирана към България ", предизвестява още веднъж Паси.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР