Лени Кравиц и Били Айлиш ще участват в концерт, посветен

...
Лени Кравиц и Били Айлиш ще участват в концерт, посветен
Коментари Харесай

Лени Кравиц и Били Айлиш ще участват в благотворителен концерт в Париж

Лени Кравиц и Били Айлиш ще вземат участие в концерт, отдаден на битката с климатичните промени и бедността през юни в Париж, съобщи Агенция Франс Прес, цитирайки неправителствената организация " Глобал ситизън ". Концертът е по отношение на интернационална среща на върха по самодейност на Елисейския замък, добавя Българска телеграфна агенция.

H.E.R., Джон Батист, Финиъс и Мосиман ще вземат участие в концерти със свободен достъп на Марсово поле. През 2021 година на същото място имаше концерт на филантропска организация, а измежду участващите звезди беше Елтън Джон. 

Събитието е под надпис " Помогнете на планетата: онлайн в Париж " и е в поддръжка на срещата за новия финансов пакет, която ще се организира на 21 и 22 юни в Париж по самодейност на френския президент Еманюел Макрон. Целта е да се реформира интернационалната финансова система, с цел да се води по-ефективна битка с климатичните промени. Франция и Барбадос предложиха този конгрес на върха през есента по време на среща КОП27 в Египет. " Глобал ситизън " се надява на ангажирано наличие от страна на новия президент на Световната банка Аджай Банга, министърът на финансите на Съединени американски щати Джанет Йелън, както и на страните от Г20.

Срещата ще се опита да насочи зов към радикална смяна, позволяваща на бедните и разрастващите се страни да получат финансиране, позволяващо им да преминат по-бързо към зелена сила и да се усъвършенства тяхната резистентност в битката с климатичните произшествия. 

Няма да има климатичен преход в световен мащаб, в случай че не се борим за повече правдивост и тъждество, се споделя в известието на Еманюел Макрон.

Следващите генерации са напът да наследят една опустошена от климатичните промени планета, сподели Лени Кравиц в свое послание, призовавайки за смяна.

Организацията " Глобал ситизън " е основана през 2008 година от австралиеца Хю Евънс. Той живее в Ню Йорк. От 2012 година до момента " Глобал ситизън " провежда фестивал против бедността под егидата на генералната асамблея на Организация на обединените нации с безвъзмездни билети. 

Концертът ще се излъчва онлайн онлайн.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР