Ленено семе и извара като лек за рака Д-р Йохана

...
Ленено семе и извара като лек за рака Д-р Йохана
Коментари Харесай

Ленено семе и извара – лек за рака. Най-успешната антиракова диета

Ленено семе и извара като лек за рака

Д-р Йохана Будвиг – 90% от нейните пациенти с рак съумели да победят заболяването!

Д-р Йохана Будвиг е номинирана за Нобелова премия по медицина 6 пъти и сме длъжни да се отнасяме с почитание към нея. По време на кариерата си (тя умря през 2003 година, на 95-годишна възраст), доктор Будвиг оказа помощ на 90% от пациентите си, заболели от рак да оцелеят.

Тя използваше в практиката си нетоксични съставки, които не предизвикват никакви странични резултати. Благодарение на невероятния си триумф, доктор Будвиг се трансформира в най-големия зложелател на фармацевтичната промишленост. Те потискат работата й от началото на 50-те години и по тази причина множеството от нас не са осведомени с нейните способи на лекуване.

Ацидозата е последният етап, при което химията на тялото на човек става кисела и способността на кръвта му да съхранява и придвижва О2 доста понижава.

Нивото на О2 в кръвта на здрави хора варира от 98 до 100, измерено с пулсов оксиметър, само че е единствено 60 при пациенти с рак. Кислородът в кръвта на пациент с рак се заменя с въглероден диоксид. Тази липса на О2 води до образуването на тумори и клетките би трябвало да мутират, с цел да получат сила от процеса на ферментация на захарта.

Това не е биохимично „ чист “ развой, само че отпадъците от ферментацията, които се натрупват в тъканите, предизвикват още по-голяма токсичност. Това води до по-голяма ацидоза и клетъчно недояждане. В последна сметка, процесът води до размножаването на раковите кафези и приключва със гибел.

Тези научни обстоятелства са подкрепени от науката и потвърдени от доктор Ото Варбург, който получи Нобеловата премия през 1931 година

Кислородът е най-важното оръжие в битката с рака. Протоколът Будвиг е развой, който подтиква доставката на О2 по-добре и по-бързо от другите способи на лекуване, а също по този начин контролира pH на тялото в неутрално и алкално положение.

Когато тялото е в алкално положение, кръвта се изпълва с О2, който е отровен за мутиралите ракови кафези.

Протоколът на доктор Будвиг се основава на потреблението на разтвор, подготвен от нормално ленено масло и извара. Тя схванала, че „ здравословните “ (безжизнени) диети предизвикват голям проблем.

Тя отстрани нездравословните мазнини и храни, които предизвикват клетъчен кислороден апетит и ги заменила с лечебни храни и съществени мастни киселини. Тя също по този начин акцентира значимостта на слънчевата светлина, която е натурален източник на антираковия витамин D3.

Протокол за надзор на рака
Протоколът на Будвиг се състои от два стадия. Първият е естествен, съчетаващ протеинът от изварата и омега-3 мазнините от лененото семе. Д-р Будвиг разкрила, че тялото синтезира омега-3 от лененото масло в точното количество, от което се нуждае.

„ Ензимите не могат да действат без тези мастни киселини и човек се задушава даже когато му е даден въздух, богат на О2. Недостигът на тези ненаситени мастни киселини понижава доста жизненоважни функционалности. На първо място, той понижава запаса на разполагаем О2. Не можем да оцелеем без въздух и храна и ние не можем да оцелеем без тези мастни киселини “, споделя тя.

Втората част на Протокола на Будвиг включва специфична диета. На пациентите се предлага да съблюдават протокола най-малко 6 месеца, без значение от признаците.

Съставки:
1 чаша натурална извара
2-5 супени лъжици ленено масло и 1-3 супени лъжици прясно смляно ленено семе (обърнете внимание, че лененото масло или смляното семе би трябвало да се употребяват незабавно след излагане на въздух).

Препоръчва се да се употребява най-малко един път дневно. Разбърквайте с дървена лъжица и в никакъв случай железна.

Откажете се от захарта и прибавете гроздов сок, с цел да подсладите всеки различен прясно изцеден сок.

Избягвайте чисти скотски мазнини като свинска мехлем и други Не използвайте магазини за салати или гарнитури. Никога не яжте майонеза от магазина.

Избягвайте месото, в случай че не е биологично. Избягвайте маслото и маргарина. Пийте прясно изцедени зеленчукови сокове от моркови, целина и алено цвекло.

Пийте чаша топъл билков чай три пъти дневно – ментов, шипков. Използвайте естествен мед.

Избягвайте изкуствени подсладители като царевичен сироп с високо наличие на фруктоза.

Използвайте храни без химикали. Избягвайте всички модифицирани храни.

Намалете използването на всички фармацевтични артикули. Не пийте газирани питиета. Яжте единствено прясно приготвени храни.

Използвайте ленено масло, което е предпазено от въздух, топлота и светлина. То би трябвало да е студено и естествено.

Избягвайте хидрогенираните масла. Пийте постоянно зелени питиета, с цел да си осигурите вярно хранене. Яжте храни, богати на витамин С. Избягвайте слънцезащитни артикули и козметика. Избягвайте бял самун, бял ориз, бяла захар, бяла сол, бяло брашно и всичко останало, което съдържа хлорни съединения.

Избягвайте „ трапезната “ сол и вместо това използвайте висококачествена неизбелена морска сол. Използвайте естествени артикули за измиване и разчистване.

Вижте още: Кекс с кондензирано мляко и стафиди – мек и въздушен

Избягвайте соевите артикули и каноловото масло. Приемайте ежедневна по една чаена лъжичка студено пресовано кокосово масло.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР