Лена Бориславовакоято бе втора в листата на ПП - ДБ

...
Лена Бориславовакоято бе втора в листата на ПП - ДБ
Коментари Харесай

Лена Бориславова се отказва от парламента

Лена Бориславовакоято бе втора в листата на Политическа партия - Демократична България в столичния 24 МИР, е подала заявление в ЦИК, с което желае да бъде заличена от листата с определените народни представители. Новината заяви самата тя във Facebook. И загатна за какво се отхвърля от депутатско място - поради локалните избори.

 

" Няма да бъда народен представител в 49-ото Народното събрание. На мое място ще влезе изключителният експерт в областта на националната сигурност, моят сътрудник от листата на Политическа партия в 24-и МИР Петър Петров. Благодаря още един път на всички за доверието. Вярвам, че София заслужава транспарантно и европейско ръководство и ще работя дружно с всички вас, с цел да реализираме тази цел ", написа Бориславова в обществената мрежа. 

 

Това е чудовищна нелепост и юридическа непросветеност, разясниха адвокати държанието на Лена, която ден преди да стартира работата на 49-то Народно заседание решила да се отхвърля от депутатството.

 

Бориславова евентуално се отхвърля от място в 49-ото Народно заседание и поради многото кавги, които заради и които ще създадат прекомерно неконфортно наличието й там. Тя, да вземем за пример, съди компания на шоумена Слави Трифонов. Заради това дело 40 хиляди лв. по сметки не Трифонов са блокирани.

 

Решението на ЦИК по настояването на Лена Бориславова се чака.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР