Лена Бориславова вероятно не е посещавала магазин и не знае

...
Лена Бориславова вероятно не е посещавала магазин и не знае
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Лена Бориславова вероятно не е посещавала магазин и не знае колко струва хлябът

„ Лена Бориславова евентуално не е посещавала магазин и не знае какъв брой коства хлябът, само че кашкавалът е 35 лева, хората изнемогват. Ние би трябвало дружно да работим, с цел да спрем наследството от тяхното ръководство, тъй като те докараха инфлация, каквато не сме имали от Жан Виденов. Това би трябвало да спрем – българите стават с по-ниска покупателна дарба “.

Това разяснява пред bTV Десислава Атанасова, която е лидер на листите на ГЕРБ-СДС в Русе и Разград. Тя отхвърли ГЕРБ да са продавачи на боязън.

„ Не ви ли се коства, че постоянно когато служебно държавно управление ръководи, се появява екранна двойка, която подлага на критика ГЕРБ по тематиката пътно строителство. Преди това беше министър Комитова, а в този момент е министър Шишков – може би, с цел да не дава отговор на други въпроси като на тези от Института за пътна сигурност от през вчерашния ден “, сподели Атанасова.

Шишков оприличи автомагистралите у нас на „ скъпи дънки с доста кръпки и с малко дупки “.

„ През последните две години липсва страна, а институциите се разпадат. Миграция, инфлация и излагация станаха етикет на този интервал “, уточни още Атанасова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР