Лена Бориславова се появи в първите минути на 2024 г.

...
Лена Бориславова се появи в първите минути на 2024 г.
Коментари Харесай

Къде беше Лена Бориславова в първите минути на 2024 г. ?

Лена Бориславова се появи в първите минути на 2024 година на метри от остарялата постройка на българския парламент. Идеологът на " Продължаваме Промяната " събра погледите на празнуващи по столичния бул. " Руски " столичани с делова и сериозна физиономия. Лена крачеше паралелно със своя избраник Мирослав Иванов.

Вероятно двойката си беше сложила за цел площада " Александър Батенберг ", където столичани честваха настъпването на 2024 година

През 2023 година точно на Великден двамата оповестиха, че чакат бебе, Лена се отхвърли от депутатското място, само че и след появяването на дребната Деа, някогашната началничка на премиерския кабинет на Кирил Петков остана повече от дейна в партийните каузи.

Мирослав Иванов през 2023 година твърдо застана зад Лена при офанзивите откъм жълти медии и Слави Трифонов.

" Имах щастието ориста да сложи на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи мощ на хиляди слънца! Жена, която не бяга от сложните решения и не се опасява да работи в името на идеята, в която има вяра. Затова и е толкоз неуместна за мръсната машина. "   С този пост във фейсбук депутатът Иванов отбрани годеницата си Лена Бориславова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР