Лена Бориславова се ангажира лично да прехвърли програмата на Промяната“

...
Лена Бориславова се ангажира лично да прехвърли програмата на Промяната“
Коментари Харесай

Лена Бориславова пое ангажимента да прехвърли програмата на ПП-ДБ от „Excel“ на „Word”

Лена Бориславова се ангажира персонално да трансферира програмата на „ Промяната “ от „ Excel “ на „ Word ”, с цел да се понижи драмата.

Тя пое отгорността посредством обява във Facebook като по този начин отговори на възраженията на ГЕРБ, че обединението им е дала текста на стратегия, която е за калкулации, а не за текстообработка.

Темата с PDF файловете на „ Промяната “ стана притежание преди 4 дни, когато взаимните работни групи на двете партии трябваше да показват резултатите от работата им по обща законодателна стратегия.

Лена Бориславова насочи рецензия към ГЕРБ като написа, че те нямали управническа стратегия – „ нито за 1 месец, нито за 3 месеца, нито за 6. Имат предизборна стратегия (!), в която се срещат същите обещания като преди 10 години “, отбелязва някогашната говорителката на кабинета „ Петков “. Тя недоволства още, че не се знаело кои са лицата и личностите.

В обявата си Бориславова акцентира, че ПП-ДБ имали „ съответна управническа стратегия за съответен период, разграфена по цели и по тримесечия “.

Имали и състав на кабинет, подготвен да застане зад тази програмата и да взема решение проблеми. 

„ Не се караме на медиите, не привикваме истерични прес конференции*, тъй като ни е мъчно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, с цел да приказваме по какъв начин да се сформира работещо държавно управление, което да свърши работа, а не просто да ръководи вместо Радев “, написа тя. 

„ ГЕРБ имат 3 избора: 1. Да ни хвърлят към избори; 2. Да си свидлив публично ръцете под мотото кабинет „ Магнитски ” или 3. Да приказват градивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат “, обобщава някогашната депутатка.

 

*Лена Бориславова по този начин е изписала думата „ конференции “



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР