Лена Бориславова: Ротацията ще се случи както е договорена –

...
Лена Бориславова: Ротацията ще се случи както е договорена –
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Ротацията ще се случи както е договорена – с минимални промени

Лена Бориславова: Ротацията ще се случи както е контрактувана – с минимални промени. Това съобщи пред членът на Изпълнителния съвет на „ Продължаваме Промяната ” и някогашен народен представител Лена Бориславова.

По думите ѝ представители на ГЕРБ „ страдат ” по команда в телевизионните студиа. „ Важното е не да пласираме някои хора на някакви места и по какъв начин желаеме да окупираме още и още, както вършат от ГЕРБ, а какво ще работи за страната ”, акцентира Бориславова. Тя е безапелационна, че нито една европейска страна не си разрешава съвместяване на постовете на министър председател и външен министър.

Бившият депутат отхвърли битката сред ГЕРБ и ПП-ДБ да е за интернационалните изяви и срещи с водачи. По думите ѝ всеки участник в кабинета върви на разнообразни места по отношение на заслугите си и познанията си.

„ Ако зависи от нас, няма да се стигне до избори ”, уточни Лена Бориславова. Според нея Николай Денков и Мария Габриел си приказват, не са скарани, само че „ евентуално има напрежение като във всеки екип ”.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР