Лена Бориславова роди, а сега май е ред и на

...
Лена Бориславова роди, а сега май е ред и на
Коментари Харесай

Бременност на ротационен принцип: Оплоди ли Кирил Петков съпругата си Линда за четвърти път? (СНИМКИ на коремчето й)

Лена Бориславова роди, а в този момент май е ред и на Линда Петкова. Бременност на ротационен принцип, майтапят се в мрежата, видели наедрялото коремче на брачната половинка на Кирил Петков.

Както знаем, двамата към този момент имат три дъщери, а в случай че Линда още веднъж е заченала, това ще е четвъртото им бебе - кой знае, може пък този път той да се е " преборил " за момче...

Линда Петкова бе снимана преди седмица, на връщане от химическо почистване, а фигурата й направи мощно усещане на всички. Тя наподобява много наедряла, някак " замазанка " и " изгладила косъма ", а коремчето й съмнително стърчеше напред.

Въпреки дебелите зимни облекла, смяната у нея не може да се скрие и това даде мотив да се шушука, че или крепко е почнала да си хапва, трупайки мазнинки за зимата, или Кирчо се е постарал още веднъж.

Другото, което наведе на мисълта, че Петкови може да дункуркат скоро бебе е фактът, че Линда от лятото усърдно заобикаля всички всемирски и обществени изяви. Преди постоянно е била дейна и в никакъв случай не се е криела от камерите, което също е индикация, че може би го прави преднамерено и пази нещо в загадка. Познайте какво?!

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР