Лена Бориславова от Продължаваме промяната“ /ПП/ завежда гражданско дело за

...
Лена Бориславова от Продължаваме промяната“ /ПП/ завежда гражданско дело за
Коментари Харесай

Лена Бориславова завежда дело срещу сценаристите на Слави Трифонов

Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “ /ПП/ завежда гражданско дело за клюка и уронване на името против сценаристите на Слави Трифонов. Това разгласи самата тя в обществените мрежи. По думите й исковата молба ще бъде подадена в Софийския градски съд. Бориславова се зарича да заведе и други цивилен каузи.

„ След сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки “, написа тя.

Поводът за делото евентуално е „ Песен за Лена “, която беше пусната в обществените мрежи, а текстът й прекрачва границите на политическа ирония с добър усет.

Бориславова отхвърли да взе участие на изборите през предишния октомври, само че в този момент е кандидат-депутат от ПП-ДБ – втора в софийската листа за 24 МИР, след съпредседателя на Демократична България Христо Иванов. Час преди внасянето на желае против хората на Трифонов обединяването ПП-ДБ записва листите си .

 “Продължаваме Промяната-Демократична България ”
“Продължаваме Промяната-Демократична България ”. Снимка: Лена Бориславова, Facebook

„ 12:30 обединяването на “Продължаваме Промяната-Демократична България ” записва своите листи за идните предварителни парламентарни избори, в които ще бъда претендент за депутат от 24 МИР. 13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде записана първата ми искова молба за клюка и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки. Има по какъв начин и има кой да прави политика по различен метод, без стремглава корупция и обири, както и политическа ирония с разсъдък и в рамките на човешкото достолепие. Зависи от всички нас “, написа Бориславова.

Тя не е първият представител на Политическа партия, който води каузи против хора от „ ИТН “ /ИТН/. Първи беше един от водачите на групировката – Асен Василев, съди Тошко Йорданов .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР