Лена Бориславова от Продължаваме промяната“ – бившата началничка на кабинета

...
Лена Бориславова от Продължаваме промяната“ – бившата началничка на кабинета
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Нямаше да се коалираме с ГЕРБ, ако не съществуваше риск Радев да ни отдалечи от Европа


Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “ – някогашната началничка на кабинета на Кирил Петков в неговото държавно управление, разгласява пост в профила си във Facebook. В него тя изяснява, че ПП-ДБ нямало да се коалират с ГЕРБ, в случай че не съществувал риск президентът Радев да ни отдалечи от Европа.

Бориславова не споделя какъв е мотивът за този пост, само че можем да се досетим, тъй като по-рано през днешния ден държавният глава отправи следващата порция люта рецензия към управляващите от връх Шипка.

„ С хората от записите и с техните ортаци от тъмните политически сенки ли да свикам КСНС? Не мисля, че това е в полза на публичната сигурност “, съобщи остро Радев на връх Шипка във връзка нуждата от събиране на Консултативния съвет за национална сигурност.

Ето какво написа Лена Бориславова в персоналния си профил. Публикуваме го без рекакторска интервенция:
Иронията на днешния ден:
Ако не съществуваше рискът от следващи безрезултатни избори и Румен Радев да продължи да ръководи страната като я отдалечава и излага в Европа, като подписва скрито контракти с Боташ за съветски газ?, като плаши народа с войни и студени зими, като управлява службите и назначения от него основен секретар на МВР; рискът да сме без бюджет (защото Радев отхвърли да го внесе през февруари), да не приемем законите по ПВУ (които служебните кабинети не написаха) и да загубим милиони европейско финансиране, може би нямаше да се стигне до тежкото решение да би трябвало да сглобяваме постоянен кабинет с най-големия ни конкурент.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР