Лена Бориславова описа избора на 2 октомври като битка на

...
Лена Бориславова описа избора на 2 октомври като битка на
Коментари Харесай

Бъдещето #нееготово: Лена Бориславова описа какво стои срещу ПП

Лена Бориславова разказа избора на 2 октомври като борба на поколенията - " непримиримите " българи в млада и междинна възраст, против тези, които одобряват оправданията за забавеното развиване на страната.

" Едно неуместно, наивно потомство. Родило се преди 30 години, непримиримо, наперено, младо... Мисли, че от всичко схваща, рециклира, цъка, гугълва, че и гражданска позиция има. Иска да му е чисто, да има природа, да диша от малко малко свободно и да пътува, когато е комфортно. Смее да се усмихва, дори бъдеще да желае ", написа Бориславова в обява във Фейсбук, като иронизира медийните рецензии в това число против себе си.

Бившият шеф на кабинета на Кирил Петков разказва и различните " гласове " от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ", без да показва поименно съперниците на Политическа партия.

" О, неразумни юроде, ти не разбираш ли, че то - бъдещето - просто #нееготово? Че няма по какъв начин #КОЙ да печели, в случай че спрем да вършим #ремонтнаремонта след ремонта? ", написа тя.

" Че #ГешевЕрадост! Че съобщи #Македонияяяя!! И #България на 3 морета! Какви сте вие, бе младежи? Къде ви е #татусаНаЛевски? #съсипахте я тая страна! Не ви желаеме тука! Ходете си в чужбина, като онея 800 000, дето към този момент потеглиха и не се върнаха ", разяснява още тя във Фейсбук. Бориславова е измежду възпитаниците на Харвардския университет в Политическа партия - факт, поради който Тошко Йорданов от Има Такъв Народ реши да ѝ се подиграва от трибуната на 47 Народното събрание.

Бориславова разказва като " възприятие на дълбока персонална отговорност " позицията, от която активът на Политическа партия влиза в изборите на 2 октомври.

Точно преди началото на акцията тя разгласи, че отхвърля да се кандидатира наново за народен представител от " Промяната ", с цел да не " отклонява вниманието ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР