Лена Бориславова очаква момиче, научи ексклузивно България Днес“ от няколко

...
Лена Бориславова очаква момиче, научи ексклузивно България Днес“ от няколко
Коментари Харесай

Лена Бориславова чака момиче

Лена Бориславова чака момиче, научи извънредно „ България Днес “ от няколко близки до юристката източника. Бориславова постоянно е засичана на обзор в една от най-големите и цялостна със експерти акушерска болница. Изследванията на Лена са наред и всичко върви по проект, споделяла самата тя пред близки.

Лена и годеникът и Мирослав Иванов още не са почнали грандиозната подготовката за идването на бял свят на първородната им дъщеричка. Двойката е отделила ъгъл за бебето в жилището им в центъра на София. Политиците обаче към момента не са почнали да пазарят дрешки, играчки и прочие за бъдещата им наследница. Бориславова и обичаният й мъж към този момент са разискали и вероятни имена на първородната им рожба. Двойката към момента се колебае, само че споделяла единствено предложенията пред фамилията. Красивото лице на „ Продължаваме промяната “ би трябвало да подари обичания си Мирослав, също член на партията, с дете в средата на септември .

Очаква се бебето да проплаче в дните към първия образователен ден - 15 септември. Лена и Мирослав признаха, че чакат бебе, точно на Великден. Само няколко дни преди този момент „ България Днес “ първи разкри новината. Началникът на политическия кабинет на някогашния министър председател Кирил Петков е сгодена от години за обичания си. Наскоро даже двойката посети женитба, а редица близки до Лена помислиха , че точно тя е булката. Засега политическата двойка отсрочва церемонията. Най-вероятно формалното им взимане ще бъде, откакто бебето се роди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР