Лена Бориславова обяви, че няма да бъде депутат. Това съобщи

...
Лена Бориславова обяви, че няма да бъде депутат. Това съобщи
Коментари Харесай

Лена Бориславова отказа да бъде депутат

Лена Бориславова разгласи, че няма да бъде народен представител. Това заяви самата тя въвФейсбук, написа Sega.bg.

" Няма да бъда народен представител в 49-ото Народното събрание. На мое място ще влезе изключителният експерт в областта на националната сигурност, моят сътрудник от листата на Политическа партия в 24-и МИР Петър Петров. Благодаря още един път на всички за доверието. Вярвам, че София заслужава транспарантно и европейско ръководство и ще работя дружно с всички вас, с цел да реализираме тази цел ", написа някогашният шеф на кабинета на експремиера Кирил Петков.

Бившият шеф на кабинета на експремиера Кирил ПетковЛена Бориславова разгласи, че след изборите ще реши дали да остане като народен представител, или ще отиде в държавното управление. Тя отговори по този начин на два пъти подложен й въпрос в изявление по Би Ти Ви. Бориславова, коятозаема второ

От поста на Бориславов в обществената мрежастава ясно, че тя ще ще занимава с акцията на Политическа партия за локалните избори в София. " Вчера Изпълнителният съвет на Продължаваме Промяната взе решение, че паралелно с работата в Народно събрание, другата значима задача пред нас са локалните избори – точно поради основната роля на локалната власт за подобряването на живота на хората във всяко кътче на страната. Бях номинирана да поема координационната роля в този развой и съответно да работя за акцията и проблемите на моя роден град София ", афишира тя.

Лена Бориславова ще взе участие в предварителните избори на 2 април. Това сподели пред bTV съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. Политическа партия ще се яви на изборите в коалиция с " Демократична България ". " Сега " научи, че Бориславова, която отхвърли да се кандидатира на изборите

25 Февр. 2023

" Отговорността към тази задача e голяма - тя е определяща за посоката, в която ще се развива столицата ни след години злоупотреби и пропуснати благоприятни условия. И имам вяра, че тази задача е също толкоз значима за всички, които ме поддържаха на 2 април. Затова я одобрявам с благодарност и с цялата й отговорност ", написа още Бориславова. Тя се убедила по време напредизборната акция, че " доста от проблемите на хората, които ни поддържат, се вземат решение на локално равнище ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР