Лена Бориславова и Мирослав Иванов вече са спретнали първата професионална

...
Лена Бориславова и Мирослав Иванов вече са спретнали първата професионална
Коментари Харесай

Лена Бориславова платила няколко стотачки за снимки на малката Деа

Лена Бориславова и Мирослав Иванов към този момент са спретнали първата професионална фотосесия на новородената си щерка Деа. Те са употребявали услугите на една от най-известните фотографки в столицата, която е снимала и децата на други звезди, като Радина Кърджилова, Деян Донков и Луиза Григорова.

Първородната наследничка на някогашната говорителка на Кирил Петков и депутата от Политическа партия се роди на 19 септември в частна столична болница. Още преди да навърши 40 дни, Бориславова и обичаният й започнаха да извеждат бебето на разходки из столицата. В момента младата майка била в трепетна подготовка на първото празненство в чест на бебе Деа, а точно нейната погача.

Ритуалът съставлява орисване на бебето от най-близките до майката дами, който се прави навръх 40-ия ден от появяването му на бял свят. В последните години е извънредно настоящо измежду майките да провеждат обилни празненства за орисването на децата си с балони, тематични украси, торти и поръчкови сладки. Традицията повелява на тържеството да се хапват единствено десерти, с цел да бъде животът на детето изпълнен единствено със сладки моменти.

Макар да е в майчинство, Лена Бориславова надалеч не е ангажирана единствено с грижите към детето си, за които й оказва помощ цялата рода. Тя интензивно се занимава с вътрешнопартийните каузи на Политическа партия.

Съвсем евентуално е юристката да не изкара целия интервал на майчинството, което й се поставя, вкъщи, а да се върне още след няколко месеца на работа. Откакто е родила, тя прибира по близо 3 хиляди лв. прехрана от страната поради високите заплати, които получаваше в последните две години преди да стане майка, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР