Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав Иванов не са се

...
Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав Иванов не са се
Коментари Харесай

Лена Бориславова участва в подкаст, разказа любопитни и пикантни подробности за живота си

Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав Иванов не са се оженили поради Коронавирус. Това сподели тя в подкаста " Нов човек ". В момента двамата чакат и първото си дете. 

Независимо, че съм жена в политиката, през това събитие би трябвало да мина като всяка една друга жена. Единствената разлика ще бъде, че евентуално ще имам повече фотоси с стомах в жълтите медии, сподели още тя. Бременността пък била лека и безпроблемна.

Бориславова има стремглава кариера - Специализиралата в “Харвард " юристка бе една от трите българки, включени в влиятелния лист на интернационалното списание “Форбс " за най-успешни млади бизнесмени в света за 2018 година, звезда на една от най-престижните адвокатски адвокатски фирми в България.

Всеки се вълнува и ти стиска палци преди да заминеш да учиш в влиятелно учебно заведение на Запад, а откакто се върнеш това се заменя с едно възприятие на стеснение. Защо ни навираш в носа, че си приключил " Харвард ", споделя още Бориславова.

Имаме ужасно надарени деца и младежи, които просто би трябвало да повярват, че могат да реализират нещо, споделя още тя. Според нея егото и персоналното позициониране е доста по застъпено в мъжете. Дамите са по-малко склонни да поемат риск и да бъдат част от политиката. 

Моята сестра е по-малка с 11 месеца и постоянно сме си били най-близки. До VII клас учехме дружно в един клас. Имахме опцията да се пазим една-друга, описа още Бориславова. Майка им пък постоянно ги насърчавала да бъдат най-хубави в това, което могат.

На мен домакинските занимания не са ми уязвимост, нито като желания да ги свърша, нито, като успеваемост. Загуба на време е, споделя с усмивка Лена Бориславова. И нито един път през годините майка ѝ не споделила - " би трябвало да умееш да сготвиш на мъжа ти " или " да миеш чинии, тъй като това е задачата на една стопанка ".

Бориславова в никакъв случай не си е представяла, че ще влезе в политиката. Даже е доста смешно, тъй като преди да стана депутат в никакъв случай не бях гледала съвещание на Народното събрание. Преди да стана представител на държавното управление не бях гледала брифинг на Министерския съвет. Поради и мощното ми отрицание към предходните, призна тя. Първият ѝ допир с политиката бил пък през 2016 година, когато се върнала от Съединени американски щати. Разхождала се пред Народния спектакъл, където доста и харесало. Само няколко метра по-надолу картината беше доста по-различно започваш да цапаш по плаващи плочки, в метрото пък виждат смачкани от живата хора, бездомните кучета в " Обеля ", дупки, спомня си тя. И тогава се включила към " Да, България ", само че огромната сила не съумяла да се трансформира в нещо по-устойчиво. В един прекрасен априлски ден в адвокатската фирма, в която работих, получих предложение от Кирил Петков да му оказвам помощ като длъжностен министър на стопанската система, описа тя. Покрай промяната на управлението на Българската банка за развиване пристигнали и първите офанзиви към нея. Започнаха да се пишат всякакви жълти публикации и погрешни неща, като това че съм взимала баснословни суми от банката, с цел да правя тази работа, описа тя. Тогава траяла да работи и в адвокатската фирма и да оказва помощ на Кир Петков и Асен Висилев, а позитивното било, че съумяла да качи 5 кг. Първите няколко пъти след учредяването на " Продължаваме промяната " пък не се престрашила да вземе това решение и да се причисли към тях. От адвокатската фирма пък ѝ споделили, че в случай че не стане депутат няма да я вземат назад, тъй като не желали да се политизират, цитира " 24 часа ". Аз не съм човек, който просто се пуска по течението и няма цялата информация. Спомням си една събота, когато работех в адвокатската фирма, а през това време водачите на листите са събрани в една зала и почнали да ѝ споделят, какъв брой вдъхновяващи персони са срещнали на нея. Седях няколко часа и се прибрах у дома и си споделих, че и аз желая да са част от хората, които желаят да трансформират нещо, а не да имам сигурна заплата, описа още тя. 

Ако можех да се върна година и половина - две обратно и знам какво иска ми се случи - с всички офанзиви и песни, бих взела същото решение. Това, което ми взе е комфорта да бъдеш елементарен човек. Всичката слама и мръсотия, която се излива рефлектира и върху баби, майки и родственици. На тях не им става прелестно и не знаеш дали ще могат да понесат цялата тази тежест. Факт е, че моите баби от време на време са се разстройвали от всички неща, които се изписаха, сподели още тя. 

С Мирослав Иванов пък не съумели да се оженят поради Коронавирус. Тяхното обичано заглавие пък било " Лена и Мирослав са на сантиментално странствуване в Париж ", а фотографията им била от Тадж Махал в Индия. Атаките против мен са били за какво нося бели маратонки, или за какво в един пъзел от картини Българската национална телевизия по този начин ги е сложила, че все едно се вържа за ръка с премиера, сподели още тя.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР