Лен Гудман е починал на 78-годишна възраст от рак на

...
Лен Гудман е починал на 78-годишна възраст от рак на
Коментари Харесай

Лен Гудман почина на 78-годишна възраст в хоспис

Лен Гудман е умрял на 78-годишна възраст от рак на костите, оповестява
MailOnline.

Обичаният арбитър от Strictly Come Dancing е бил в приют в Тунбридж Уелс, Кент, след малко боледуване.

Той е умрял в събота вечерта - единствено шест месеца след пенсионирането си. Утре той щеше да навърши 79 години.

Говорителка на Лен съобщи пред MailOnline: " Мога да потвърдя, че той умря спокойно през уикенда, заобиколен от фамилията си ", добавяйки, че той е " доста обичан брачен партньор, татко и дядо, който ще липсва на фамилията, приятелите и всички, които го познаваха ".

Роденият в Бетнал Грийн Лен Гудман, който е израснал в Блекфен, Бексли, е бил професионален танцьор и преподавател, работил е като заварчик и е мечтал да стане професионален футболист. Той се трансформира в национално благосъстояние, откакто се яви на прослушване за Strictly Come Dancing на 60-годишна възраст - когато множеството хора желаят да се пенсионират.

Съдията от Strictly Крейг Ревел Хорууд разказа Лен Гудман като " превъзходен сътрудник и безценен другар " в трогателната си респект.

Той написа в Туитър: " Току-що се разсъниха с тъжната вест, че моят прелестен сътрудник и безценен другар Лен Гудман е умрял. Сърцето и любовта ми са ориентирани към неговата прелестна Сю и фамилията му. Лен Гуди Гудман е това, което постоянно съм му казвал, а " It`s a ten from Len & seveeeeern " ще живее с мен вечно. Почивай, Лен ".

Водещата на Strictly Клаудия Уинкълман съобщи, че съдията Лен Гудман е бил " цялостен с искра, топлота и духовитост ". Тя написа в Туитър: " Толкова ми е тъжно за Лен. Той беше уникален, ослепителен и благ човек. Беше цялостен с искра, топлота и духовитост. Изпращам цялата си обич на фамилията и приятелите му. X`.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР