Лелята на Нина Добрев я облича със собствените си дрехи!

...
Лелята на Нина Добрев я облича със собствените си дрехи!
Коментари Харесай

Лелята на Нина Добрев я облича! Калина Константинова създава собствени дрехи

Лелята на Нина Добрев я облича със личните си облекла! Калина Константинова, която е част от фамилията на известната актриса с български корени, има лична сбирка облекла, които постоянно попадат в дрешника на известното й семейство.

За големия гений на Калина се похвали нейната братовчедка, майката на Нина Михаела. „ Горда съм с братовчедка ми Калина, която основава неповторими облекла, илюстрации и кукли. Невероятна е “, написа Михаела, която е художничка. Когато не твори дизайни за облекла, тя прави собственоръчно кукли от глина и текстил.

Голяма част от куклите са копия на известни персони, като последната е на певицата Лейди Гага. В сбирката на надарената Калина към момента липсва кукла с лика на известната й родственик. По всичко проличава, че цялото семейство на актрисата е надарено с всевъзможни гении. Докато Нина превзема Холивуд, играейки в сериала „ Дневниците на вампира “, майка й продължава да е художник и да следва фантазията си - да твори изкуство.

На другия полюс е бащата на актрисата, който се занимава с компютърно инженерство. Лелята на актрисата приключва френската гимназия в София, след което отпътува за Франция, където учи и работи 12 години. Завършва история на изкуството в Монпелие, музеология в учебното заведение на Лувъра и културен мениджмънт в Париж. Работи в аукционните къщи „ Кристис “, „ Сотбис “ и други. Още от детството си Калина твори статуи и кукли. Използва разнообразни техники от пластилин, глина и текстил, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР