Лелята на министъра на културата Атанас Атанасов е новият изпълняващ

...
Лелята на министъра на културата Атанас Атанасов е новият изпълняващ
Коментари Харесай

Лелята на министъра на културата Атанасов е новата началничка на РУО-Пловдив

Лелята на министъра на културата Атанас Атанасов е новият изпълняващ длъжността шеф на Регионалното ръководство на образованието в Пловдив - конструкция към Министерството на образованието и науката. Това заяви националният представител от ГЕРБ-СДС Красимир Вълчев.

" Деполитизацията на образованието продължава. За изпълняващ длъжността шеф на Регионалното ръководство на образованието в Пловдив е назначена лелята на Атанас Атанасов - министър на културата. Доскоро и.д. шеф на РУО-Пловдив беше близката другарка на президентския консултант Пламен Узунов - Антоанета Пакова, само че очевидно деполитизацията минава в нова, по-висша фаза, разкрива някогашният министър на образованието и науката ", разяснява Вълчев.

" В рамките на една седмица МОН направи две мощни крачки към деполитизация на системата. В Стара Загора беше назначена тъщата на брата на народния представител от Политическа партия Радослав Рибарски. Толкова за целта " деполитизация " на министъра на образованието и науката ", приключва Красимир Вълчев.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР