Леля Венка се радвала, че Господ бил щедър към нея,

...
Леля Венка се радвала, че Господ бил щедър към нея,
Коментари Харесай

Честито! Дъщерята На Легендарния Бос Васко Илиев Роди Момиченце!

Леля Венка се радвала, че Господ бил великодушен към нея, че откакто погребала двамата си синове, ѝ дал смисъл в живота, дарявайки я с толкоз доста внуци и правнуци. Тя също пособия както може, макар че към този момент я мъчели старешки заболявания, само че постоянно оставала в дома на младата майка Ивона да наглежда бебето, тъй като тя била заета с бизнеса си.

Всъщност дъщерята на починалия необут Васил Илиев е съвсем толкоз митична фигура, колкото самият той. 23 години след убийството на шефа на ВИС Ивона към момента е отвън светлината на прожекторите и единствената ѝ световна поява до момента бе на съревнование по битка в памет на братята Илиеви, което тя провежда и раздаде награди на млади очаквания на спорта, написа Пик.

В момента наследничката на ъндърграунд боса, която приключи туризъм в влиятелен университет в Швейцария, живее още веднъж в родния на семейството Кюстендил и се занимава с менажиране на ресторант. В бизнеса ѝ пособия и нейната вуйна Мариана, с която са съдружнички и по документи.

С останала част от роднините си обаче не поддържала никакъв контакт. За да бъде солидарна със сестрата на Васил и баба си Венка, обърнала тил на Мая Илиева и нейните три деца. Откакто вдовицата на Жоро Илиев заграбила наследството и оставила свекърва си да мизерства с дребна инвалидна пенсия, Ивона не желала да я вижда дори на фотография. Заради баща си и чичо си преглъщала егото си и постоянно участвала на техните помени. Тя се грижела и за денонощната защита на гробовете им, като преди време освободила нощните пазачи, само че крадци незабавно протегнали ръка на кръстовете и се пробвали да демонтират лъва от постамента.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР