Леля Пенка, майката на фурболната легенда Христо Стоичков, продължава да

...
Леля Пенка, майката на фурболната легенда Христо Стоичков, продължава да
Коментари Харесай

Майката на Камата подкара мотор

Леля Пенка, майката на фурболната легенда Христо Стоичков , продължава да е луда глава, нищо, че е на достолепните 72 години, разбра HotArena.

" Вече съм рокерка ", похвали се пред приятелите си във Facebook пенсионерката, която от няколко дни хвърчи из улиците на Пловдив с мотор. Леля Пенка обаче е рационален водач и не се качва на возилото без специфична екипировка. Якето и каската са й постоянно на разположение, а на младежкия й дух завиждали всички в пловдивското село Ясно поле, къде живее от години. Там Пенка Стоичкова е даже по-популярна и уважавана от сина си. Ползвала се с огромен престиж и нямало проблем, по който да ней търсят мнението. 

През последните години за нея главно се грижат по-малкия й наследник Цанко и щерка й Петя, които също живеят в Пловдивско. Освен, че я водят по заведения за хранене и заведения, наложително я вземат със себе си и на почивките си. Голямата фантазия на вуйна Пенка била да отиде на море в Гърция и още предишното лято желанието й се сбъднало и тя била на почивка с щерка си и нейното семейство в южната ни съседка. 

С Христо се виждала най-рядко, изключително откакто татко му Стоичко се спомина. Не е загадка, че семейството постоянно е разкъсвана от кавги и разногласия и нееднократно Камата обществено се е отричал от роднините си. Те също са се изказвали много остро по негов адрес, само че пък в интервалите, в които са в положителни връзки, не пропущат да го благославят и да благодарят, че им е помагал финансово през годините на звездната си кариера. 

Леля Пенка не крие, че той доста й липсва. Когато се събира фамилията на празници, тя наложително поставя и негова фотография на масата, написа Ретро . Тя се чува постоянно и с внучките си Мика и Христина. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР