Леля на починалия от токов удар 16-годишен младеж, е получила

...
Леля на починалия от токов удар 16-годишен младеж, е получила
Коментари Харесай

Нова драма в семейството на убитото от ток момче

Леля на умрелия от токов удар 16-годишен юноша, е получила инсулт. Тя е закарана по неотложност в „ Пирогов “. Не е ясно какво е положението ѝ. Това се разбра по време на митинга на околните на починалия от токов удар в центъра на София 16-годишен Людмил.

Те се бяха събрали в кв. „ Факултета”. Исканията им за разкриване на виновника за случая и обективен правосъден митинг. Те желаеха и оставката на кмета на столицата Йорданка Фандъкова.

По-рано през вчерашния ден беше погребението на момчето.

По-рано денем бе подадена и първа оставка след трагичния случай. Главният проектант на регион „ Триадица” Иван Шишков си потегля от поста, поради непозволено захранен с ток павилион. За оставката заяви кметът на регион „ Триадица “. Стана ясно, че той се отдръпва като честен акт.

Иван Шишков заема поста като основен проектант на „ Триадица “ от 2008г. Причината за оставката е служебната записка, посредством която един от павилионите е получил позволение да получава ток.

Главният проектант на регион „ Триадица” бил в отпуск, когато един от павилионите получил позволение да се зарежда с ток нелегално. Със служебна записка.

Въпреки, че са оповестени за противозаконни, два от петте павилиона на тротоара са плащали наем на общината. Той е бил 300 лева на месец, без Данък добавена стойност.

Относно изказванието на Столичната община, че е изискана информация за противозаконните обекти с 6 писма в последните месеци, само че отговор не е бил получен, кметът на регион „ Триадица” твърди, че са дали отговор. Незаконните павилиони не били упоменати в тях.

От Столичната община дадоха отговор, че в едно от писмата се упорства за инспекция на павилионите с изтекли разрешителни. Към тях спадали и тези в региона на случая.

Проверките по случая не престават.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР