Леля Гошка, която стана известна в Испания е може би

...
Леля Гошка, която стана известна в Испания е може би
Коментари Харесай

Помните ли леля Гошка, която удари джакпота? Вижте как инвестира парите си. Пример за много родни милионери!

Леля Гошка, която стана известна в Испания е може би една от най-богатите българки и несъмнено се повиши на високо ходило измежду милионерките. Помните я, нали? Преди повече от година тя удари джакпота от испанската лотария, а сметката и набъбна с баснословната сума от 67,99 милиона евро.

Всъщност сумата е по-малка. След приспадането на 20% налог, на родената в плевенския градец Искър, на Гошка са останали малко над 54 милиона евро, написа opoznaybulgaria, представени от perniktoday.net. За изненада, на огромен % от догатките, българката е постъпила извънредно рационално със извоюваното. Гошка към този момент си е закупила хасиенда (n исп. хасиенда: имение, ферма, ферма) за над 1 млн. евро в Мадрид. Тя обаче постоянно посещава Мадрид, а в случай че види собствен другар – българин не пропуща да го поздрави и заприказва.

Не е не запомнила и обичаното си село Кинтанар дел Рей и своите другари, които живеят в него. Точно в това село, при започване на август предходната година тя удари втората най-голяма облага в историята на
лотарията „ Примитива “. Но това не е всичко. Гошка е вложила няколкостотин хиляди евро по едно и също време като инвестиция и помощ за района.

Тя е била персонално уверена да постъпи по този начин от кмета на Кинтанар дел Рей Мигел Гарсия Себриан. Сънародничката ни е разговаряла и постигнала единодушие с локалната администрация – по тази причина е вложила в стопанство и лека индустрия. Така са били основани и работни места в района.

Всъщност това не е главната причина вуйна Гошка да е толкоз обичана в Кинтанар дел Рей. Тя, брачният партньор ѝ Марин и двамата им сина са живели в селцето над 15 години, а фамилията им постоянно е било уважавано. По-голяма част от останалите пари са разпределени в испански и задгранични банки, други са вложени в недвижими парцели, а трети в бизнес планове, с дребен риск, само че допустима възвращаемост.

От думите на познати на фамилията в родния Искър се разбра, че вуйна Гошка е помогнала на синовете си да стартират бизнес с трансгранични транспорти. Георги и Веселин дълго работели като водачи на тирове и били наясно с тънкостите в занаята, а в този момент към този момент имали и лични камиони и компания. Мъжът на щастливката пък Марин прозорливо траял да работи след облагата, защото му оставали единствено няколко месеца до пенсия, която към този момент получава от испанската страна.

Източник: opoznaybulgaria

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР