Лелеее, този развален грамофон, службашът Минеков, изобщо не е добре!

...
Лелеее, този развален грамофон, службашът Минеков, изобщо не е добре!
Коментари Харесай

Журналистката Соня Колтуклиева: Службашът Минеков не е добре - “Отровният”, дето носеше ковчезите по “Ларгото”, бил събудил българския народ

" Лелеее, този негоден грамофон, службашът Минеков, въобще не е добре! … “Отровният”, дето носеше ковчезите по “Ларгото” съобщи, че бил от тези, които събудили българския народ. О, да, българският народ един ден се разсъни и се отврати от тези, които желаеха смяна за персонално прилагане и я използваха. " Това написа във " Facebook " журналистката Соня Колтуклиева. Според нея, " Велислав Минеков няма да остане в историята като склуптор, ще остане като политически бродяга и кариерист. "

Ето какво написа Колтуклиева в обществената мрежа:

Лелеее, този негоден грамофон, службашът Минеков, въобще не е добре!
В пленарна зала през днешния ден сутринта служебният министър на културата говорѝ за бити деца по време на митингите през лятото на 2020 година. Помните ли?! Това беше един от поредицата гафове на Мая Манолова - тя се възмути, че на “жълтите павета” е повалено дете - оказа се, че това е фотографка-миньонче от Булфото!
Велислав Минеков изиска ГЕРБ да даде пояснения за “уволнението на Силвия Великова”. Не, тя не беше уволнена. Беше преместена в друго предаване, след това тогавашният министър председател Бойко Борисов изясни, че Силвия Великова му е звъняла 5 пъти, той се застъпи за нея и тя беше възобновена в желаното от нея предаване, макар че беше направила непростителен гаф - беше съобщила в ефир данните на малолетно дете от Пловдив, упрекнато преждевременно за интерес към уеб сайтове на джихадисти. Николай Кръстев, член на управлението на БНР, беше осъден незаслужено поради нея.
Веселин Дремджиев, който откровено почитам и оценявам, не беше уволнен от Bulgaria on air, просто притежателите на малкия екран му бяха предложили по-ниска заплата, поради политика на икономии, и той напусна.
Милен Цветков, светла му памет, беше уволняван от няколко малките екрани от притежателите им. Сашо Диков напусна Нова, не поради сериозни излъчвания, а по финансови въпроси.
Ако оня Трайков, който лани спря тока на софийското метро, написа речите на министъра - спукана му е работата!
Впрочем, припомням си едно присъединяване на “Отровното трио” при Сашо Диков в Евроком - водещият сподели лъскаво ателие в влиятелен столичен квартал и попита по какъв начин Минеков се е сдобил с него. Сегашният културен министър невъзпитано се изрепчи и сподели, че няма да дава отговор на никакви въпроси за парцелите си.
Велислав Минеков няма да остане в историята като склуптор, ще остане като политически бродяга и кариерист.
… “Отровният”, дето носеше ковчезите по “Ларгото” съобщи, че бил от тези, които събудили българския народ.
О, да, българският народ един ден се разсъни и се отврати от тези, които желаеха смяна за персонално прилагане и я използваха.
свързани новини104771на 22.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР