Лекуващите доскоро контузии в отбора на Хебър Димитър Пангев и

...
Лекуващите доскоро контузии в отбора на Хебър Димитър Пангев и
Коментари Харесай

Очаквано: Пангев и Краев отпаднаха за контролата със Земун

Лекуващите до неотдавна травми в тима на Хебър Димитър Пангев и Андриан Краев останаха отвън групата на „ зелните ” за днешната контрола против елитния сръбски Земун от Белград.

Треньорът Николай Митов няма да рискува с стартирането им в игра и те ще проведат занятие на един от помощните терени на състезателен център „ Лара ”, паралелно с осъществяване на контролата.

Друг пропуснал първата инспекция на пазарджиклии в Анталия футболист – бразилецът Родриго Барони обаче ще запише през днешния ден игрови минути за Хебър, евентуално през втората част на мача.

За отбелязване е и фактът, че за първи път от началото на серията контролни мачове в зимната подготовка в стартовата единадесеторка на Хебър няма да стартира нито един младеж.

Идеята е нашите да влязат в мача със сърбите с оптимално боеспособен състав, защото противникът е отбор от най-горното равнище на сръбската футболна школа и контролата ще бъде тежка.

Ето и стартовите 11-сет на Хебър:

Петър Дебърлиев, Васил Геров(к), Мартин Сечков, Симеон Иванов - Матераци, Цветан Павлов, Якуб Идризов, Атанас Велев - Крауч, Кристиян Михайлов, Руслан Иванов, Кирил Георгиев, Даниел Пехливанов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР