Лекси от Портланд, Орегон, отдавна се колебаеше как да признае

...
Лекси от Портланд, Орегон, отдавна се колебаеше как да признае
Коментари Харесай

Момиче призна как и къде изкарва много пари по нощите с пикантно ВИДЕО

Лекси от Портланд, Орегон, от дълго време се колебаеше по какъв начин да признае пред родителите си, какво в действителност работи. Тя реши да разкрие истината по необикновен метод, чрез видео презентация.

А точно, тя разгласява видео в TikTok, където можете да видите по какъв начин споделя на родителите си да седнат и да затворят очи, до момента в който приготвя презентацията, наречена "Имам загадка ".

Преди да започнете да се притеснявате, би трябвало да знаете, че тази загадка, която ви споделям, се отнася единствено за мен и моя живот. Това не визира никой различен. Не мисля, че съм длъжна да ви я кажа, само че тези, на които вярвам, би трябвало да знаят истината за моя живот и да са част от него. Тази загадка значи, че аз съм надарена и сполучлива. Тази загадка не значи, че съм бременна или съм в заплаха.
@lex1898 is WILD Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am”
Готови ли сте? Аз съм стриптизьорка и това е моята специалност. Сигурно се чудите за какво? Е, аз работя в безвредна среда, където мога да изразя себе си по метод, който ме устройва. Защо мисля, че съм в сигурност? Не употребявам опиати, разполагаме с задоволително охранители и притежателите се грижат добре за чиновниците си.

Това ли е отговорът на въпросите ви, от кое място имам толкоз доста пари? Абсолютно, да! Правя доста пари. Правя ли нещо друго с изключение на да танцувам? Не, просто танцувам. Работя ли незаконно? Не, заплащам си налозите, изясни тя във видеото.

Благодаря ти за честността. Радвам се, че се наслаждаваш на това, което правиш, сподели майката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР