Лекото крило на Голдън Стейт Уориърс Андрю Уигинс ще се

...
Лекото крило на Голдън Стейт Уориърс Андрю Уигинс ще се
Коментари Харесай

Голдън Стейт си връща важно парче от шампионския пъзел

Лекото крило на Голдън Стейт Уориърс Андрю Уигинс ще се завърне в игра до края на тази седмица, оповестиха медиите в Съединени американски щати.

28-годишният Уигинс, който бе избор номер 1 в драфта през 2014 година, не е играл от средата на февруари по персонални аргументи. Той пропусна последните 21 мача на " войните ", а съгласно ESPN повода е била влошеното здравословно положение на бащата на спортиста - Мичъл Уигинс, който също е някогашен състезател в Националната баскетболна асоциация.

Очаква се Андрю Уигинс да бъде измежду феновете на мача сред Голдън Стейт Уориърс и Оклахома Сити Тъндър, който ще се играе тази нощ в Сан Франциско и е последният домашен за първенците. В петък и в неделя първенците гостуват поредно на Сакраменто Кингс и Портланд Трейл Блейзърс в последните си два мача от постоянния сезон и се чака Уигинс да бъде на линия за най-малко един от тях.

Тимът на Голдън Стейт към момента не си е обезпечил присъединяване в плейофите. С 41 победи и 38 загуби " войните " заемат пето място в подреждането на Западната конференция, само че осмият Ню Орлиънс Пеликанс е с баланс от 40 победи и 38 загуби.

В 37 мача през този сезон Уигинс, който е считан за един от най-хубавите бранители на своя пост в НБА, има междинни индикатори от 17,1 точки, 5 битки, 2,3 асистенции, 1,2 откраднати топки и 0,8 чадъра.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР