Лекоатлетът Йордан Петров от Добрич, който преди време трогна всички

...
Лекоатлетът Йордан Петров от Добрич, който преди време трогна всички
Коментари Харесай

Мизерстващ лекоатлет пред "ШОУ": Нямам 300 лева за ремонт на покрива, събирам водата с легени

Лекоатлетът Йордан Петров от Добрич, който преди време трогна всички с покъртителната си история, разказвайки по какъв начин живее в бедност и кара с по една баничка дневно, продължава да изпитва усложнения. В изявление за вестник " ШОУ " Данчо описа за проблемите си. Обясни по какъв начин някогашен футболист на Левски, в този момент играещ в различен от клубовете в Първа лига, към този момент два пъти му превеждал пари, с които плащал сметките си за ток.  

Пред Петров има нов проблем - домът му, който към момента е без баня, се нуждае от незабавен ремонт на покрива. 

" Покривът на къщата ни падна неотдавна и незабавно би трябвало да го ремонтираме ", оплака се Данчо пред " ШОУ ". 

" Нужни са към 300 лв., групирам ги отсам оттова. Дано по-скоро ги набира, тъй като по този начин не може да се кара. Като вали и отвред капе. Поставам легени и по този начин групирам водата ", описа лекоатлетът за мизерните условия на живот в ромската махала " Изгрев " в Добрич. 

Мечтае по-скоро да заживее в естествен дом, в който да има и баня. " Иска ми се да сложа и тапети, само че първо да оправим покрива - това е най-важното ", добави Петров, който представяше България на Световното по полумаратон в Каварна през 2013 година. 

КОЙ БИВШ ФУТБОЛИСТ МУ ДАВА ПАРИ, КАКВО РАБОТИ И КОЛКО ИЗКАРВА, КАКТО И ОЩЕ ОТ ЛЮБОПИТНИЯ РАЗКАЗ НА ДАНЧО БАНИЧКАТА - В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА „ ШОУ ”



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР