Леко захлаждане започва в сряда. След полунощ в сряда облачността

...
Леко захлаждане започва в сряда. След полунощ в сряда облачността
Коментари Харесай

Зимата ще напомни за себе си в сряда

Леко захлаждане стартира в сряда. След среднощ в сряда облачността над крайните северозападни и североизточни региони ще се усили, само че превалявания не се чакат. Над южните региони времето ще се задържи най-вече ясно. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от северозапад. Минималните температури ще се покачат и ще са сред минус 1°С и плюс 9°С.

През деня в сряда ще настъпи значително повреждане на времето. Около обед облачността бързо ще се усили и следобяд над цялата страна ще се откри облачно време. Слаби превалявания от дъжд чакаме над планинските региони и Североизточна България. Вятърът ще се обърне от североизток и ще се усили, оповестява.

Максималните температури ще се намалят и ще са сред 9 - 14°С.

Времето в планините:

През деня ще е най-вече облачно и мъгливо, следобяд - и със слаби превалявания от дъжд, а над 2000 метра - и от сняг. Ще продължи да духа сдържан вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 7°, на 2000 метра - към 1°С.

Времето по Черноморието:

Облачността от север бързо ще се усили и до обед над цялото Черноморие ще се откри облачно време. Слаби превалявания от дъжд чакаме над крайните северни региони. Ще духа сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 9°-10°С. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР