Леки травми са причината двама от основните футболисти на ЦСКА

...
Леки травми са причината двама от основните футболисти на ЦСКА
Коментари Харесай

Ето причината, поради която Де Нойер и Бамба пропуснаха мача с Лудогорец

Леки контузии са повода двама от главните футболисти на ЦСКА Дауда Бамба и Брадли де Нойер да отпаднат от групата на отбора за гостуването на Лудогорец, оповестиха за „ Тема Спорт “ от клуба.
Както е известно, двамата даже не пътуваха със съотборниците си за Разград, а останаха в София.

Нидерландският ляв бек пропусна и семейството на армейците на Пирин преди седмица, като и тогава треньорът Саша Илич разгласи, че лека травма е повода за неговата липса.

След това Де Нойер се включи към заниманията на съотборниците си на цялостни обороти. В навечерието на отпътуването за Русе, където ЦСКА отседна преди мача, обаче бранителят още веднъж е получил неразположение. Същото се отнася и за Дауда Бамба.

Очаква се двамата да вземат присъединяване в днешната подготовка на армейците, като според от положението им ще се дефинира и степента им на натоварване. Вчера Саша Илич даде ден отмора на възпитаниците, а през днешния ден ЦСКА стартира подготовка за семейството на Хебър в събота от 19:15 часа.

Халфът Жеферсон ще го пропусне, тъй като ще бъде осъден за една среща, откакто получи пети жълт картон от началото на сезона при провалянето с 1:2 от Лудогорец.

Дефанзивният полузащитник ще бъде първият футболист на " алените " през акцията, който ще отсъства поради насъбрани картони.
С 4 публични предизвестия в състава на ЦСКА е Амос Юга.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР