Леки травми са причината двама от основните футболисти на ЦСКА

...
Леки травми са причината двама от основните футболисти на ЦСКА
Коментари Харесай

Стана ясна причината за отсъствието на червено дуо срещу Лудогорец

Леки контузии са повода двама от главните футболисти на ЦСКА - София Дауда Бамба и Брадли де Нойер да отпаднат от групата на отбора за гостуването на Лудогорец, оповестява " Тема Спорт ".

Както е известно, двамата даже не пътуваха със съотборниците си за Разград, а останаха в София. Нидерландският ляв бек пропусна и семейството на " алените " на Пирин преди седмица, като и тогава треньорът Саша Илич разгласи, че лека травма е повода за неговата липса. 
 Лудогорец би ЦСКА - София с вманиачен шанс и самостоятелна класа, Лудогорец би ЦСКА - София с вманиачен шанс и самостоятелна класа, " алените " не помниха какво е победа в Разград
След това Де Нойер се включи към заниманията на съотборниците си на цялостни обороти. В навечерието на отпътуването за Русе, където ЦСКА - София отседна преди мача, обаче бранителят още веднъж е получил неразположение. 
 Добри вести за ЦСКА - София Добри вести за ЦСКА - София
Същото се отнася и за Дауда Бамба. Очаква се двамата да вземат присъединяване в днешната подготовка на тима, като според от положението им ще се дефинира и степента им на натоварване. 

Вчера Саша Илич даде ден отмора на възпитаниците, а през днешния ден " алените " стартират подготовка за семейството на Хебър в събота от 19:15 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР