Леки и товарни автомобили на цени от 300 до 12

...
Леки и товарни автомобили на цени от 300 до 12
Коментари Харесай

Превозни средства на цени от 300 до 12 500 лв. продава НАП Хасково

Леки и товарни коли на цени от 300 до 12 500 лева продава в идващите няколко седмици Националната организация за приходите в Хасково. Търговете на транспортните средства са проведени заради обществени отговорности на досегашните им притежатели, подлежащи на наложително осъществяване и наложени вследствие на това обезпечителни ограничения от страна на Национална агенция за приходите.

В момента да вземем за пример на адрес в регионалния град могат да бъдат огледани няколко 10-годишни товарни ремаркета и полуремаркета на марките ROLFO и LOHR. Първоначалните им цени са сред 10 000 и 12 500 лева според от годината на произвеждане и техническото положение, прецизират от Национална агенция за приходите.

Товарен автомобил MAN, оценен на 7 500 лева, може да бъде забелязан от близко в село Рогозиново, община Харманли от през днешния ден до 4 май. Цената е съобразена с това, че камионът е със забележки и няма годни застраховка „ Гражданска отговорност “ и винетка. Утре в Свиленград започват огледите на лека кола SEAT от 1993 година с първична цена 300 лева, която не е в придвижване, а в димитровградското село Крепост – на пътнически бус MERCEDES от 1996 година, с места 7+1 и оценен на 3 000 лева поради механически дефекти. На търг излиза и лек автомобил RENAULT CLIO с първична цена 1 200 лева, който ще бъде наличен за огледи за проявяващите интерес до 10 май на адрес в Харманли.

Подробна информация за тези и други продажби, проведени от приходното ведомство, може да бъде прегледана в електронния Портал за продажби на е-адрес, където се разгласяват: местонахождение на актива, положение, първична цена, периоди за оглед, периоди за подаване на ценови оферти и периоди за внасяне на депозит.

След сходни търгове, проведени от обществените реализатори в Хасково, за първите 3 месеца на 2022 година към този момент са събрани близо 200 хиляди лв.. 108 хиляди лева са от продажби на транспортни средства, а към 92 хиляди лева – от търгове на недвижими парцели.

Офисът на Национална агенция за приходите в Хасково предлага, с цел да не стига до сходни ограничения, при усложнение в заплащането на дължими налози и осигуровки, жителите и компаниите да се свързват навреме с обществените реализатори от дирекция „ Събиране “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР