Лекето, което пернишкият прокурор Бисер Михайлов е създал, ще излезе

...
Лекето, което пернишкият прокурор Бисер Михайлов е създал, ще излезе
Коментари Харесай

Паника в Перник! Прокурорското синче – леке на свобода: Ще ви обръсна главите и ще ви запаля колите, горко ви!

Лекето, което пернишкият прокурор Бисер Михайлов е основал, ще излезе на независимост. Това са решили софийските магистрати.

19-годишният Васил Михайлов, който преби половин Перник, ще се върне под домакински арест, само че след няколко дни, с цел да мине по-незабелязано пред обществото решението на съда.

Васко обаче не излиза от пандиза преклонен, а тъкмо противоположното. Той е гневен на всички очевидци, които са повода да е зад решетките над половин година. Освен това в пандиза е претърпял страшни мъчения, които още повече са го озлобили.

Тийнейджърът занапред се заканвал, че щом стъпи отвън пандиза,  ще задейства своя злопаметен проект. Той се заричал, че ще изтезава всички очевидци, ще им обръсне главите, с цел да ги наага по-болезнено и ще им възпламени колите.

В Перник се планува митинг против стартирането на независимост на побойника. Хората там треперели, че зверствата, който той им аргументи, ще се завърнат в още по-голям мащаб, защото Васил към този момент е злобен и жаден за отплата.

Припомняме, че прокурорският наследник беше към този момент един път под домакински арест, само че самичък призна пред медиите, че го нарушава и дори е ходил на дискотека. Това наложи връщането му зад решетките.

Сега огромният въпрос е ще посмее ли да наруши още веднъж домашния арест, тъй като този път, в случай че го заловен, към този момент изплъзване няма да има.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР