Лекарят на националния отбор на Судан д-р Уаейл Мохамед Хадад

...
Лекарят на националния отбор на Судан д-р Уаейл Мохамед Хадад
Коментари Харесай

Лекарят на националния отбор на Судан излекува Академик за 48 часа

Лекарят на националния тим на Судан доктор Уаейл Мохамед Хадад направи чудеса в Академик (Свищов). Само за два дни излекува петима контузени футболисти на „ студентите “. Той прегледа и останалите играчи от отбора, някои от които имаха болежки от остарели контузии. Д-р Уили, както го назовават околните му познати е на частно посещаване в България, а в Свищов гостува по покана на Христо Цветанов, ръководител на Управителния съвет на ОФК Академик. Изтъкнатият доктор е персонален другар с Росен Илков, старши треньор на свищовския отбор. Медикът е компактно с футболистите на Академик от четвъртък до събота.
 доктор Уаейл Мохамед Хадад Академик (Свищов)
Д-р Уаейл Мохамед Хадад е приключил медицина в Стара Загора и ползва неповторим способ за диагностика с вендузи. Говори свободно български език. Притежава лична клиника в Катар.
 доктор Уаейл Мохамед Хадад Академик (Свищов)
Освен като доктор на националния тим на родината си, доктор Хадад дълготрайно време е бил началник на здравното звено в локалния гранд Ал-Хилял (Омдурман). Това е най-титулувания клуб в страната – 28 пъти (рекорд) първенец на Судан, 7-кратен притежател на националната купа и 2 пъти континентален клубен вицешампион (Шампионска лига на Африка).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР