Лекарят на Лудогорец Валентин Великов бе уцелен с бомбичка по

...
Лекарят на Лудогорец Валентин Великов бе уцелен с бомбичка по
Коментари Харесай

Световните медии отразиха инцидента с доктора на Лудогорец

Лекарят на Лудогорец Валентин Великов бе уцелен с бомбичка по време на мача против ЦСКА-София в понеделник. Пострадаха и още двама от щаба на първенците - един от физиотерапевтите и резервата Илкер Будинов.

Реакцията на БФС бе светкавична. На ЦСКА-София бе наложена сериозна санкция. " Червените " ще би трябвало да платят общо 42 900 лв.. Най-голяма част от тази сума (30 000 лева) е поради това, че ЦСКА-София е осъден с отнемане от домакинство за трети път в границите на една спортно-състезателна година. 

Други 4 000 лв. са поради " хвърлени предмети с следствие и пострадване на служебно лице ", което значи, че идващият домашен мач на тима ще се играе пред празни трибуни.

Инцидентът с доктора на Лудогорец - Валентин Великов, обиколи международните медии. От Европа до Южна Америка обърнаха внимание на грозните подиуми на стадион " Българска войска ". Припомняме, че Великов стана прочут в целия свят през лятото, когато бе измежду медиците, които избавиха живота на датчанина Кристиян Ериксен.

" На фрапантен вандалски акт станаха очевидци в България. Валентин Великов - лекарят, който бе част от медицинския екип на УЕФА, който избави живота на футболиста Кристиан Ериксен по време на шампионата на Стария континет, бе ранен с бомбичка в бедрото. Бомбичката бе хвърлена от трибуните на мач от българското състезание в понеделник ", написа аржентинското издание Ole.com.ar.

Както е известно, Валентин Великов получи специфична премия от УЕФА след случая с Ериксен през лятото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР