Лекарят на Краля на попа Майкъл Джексън твърди, че бащата

...
Лекарят на Краля на попа Майкъл Джексън твърди, че бащата
Коментари Харесай

Майкъл Джексън бил химически кастриран от баща му

Лекарят на Краля на попа Майкъл Джексън твърди, че бащата на изпълнителя е Джо Джексън е подложил сина си на шокиращи процедури, с цел да изкара повече пари от детето си, поддържайки гласът му висок оптимално дълго време, написа английският вестник Sun.

Според доктор Конрад Мъри мениджърът, който умря неотдавна, е употребявал лекарства, с които да направи по този начин, че гласът на сина му да остане висок допустимо най-дълго време.

Джексън татко е поставял на сина си хормонални инжекции, с цел да го избави от кожни проблеми и да избегне мутирането на гласа.

„ Той (Майкъл), е бил подложен на химическа кастрация, с цел да поддържа високия си глас и това не са празни думи”, споделя медикът във видеообръщение след гибелта на Джексън — старши.

По думите му, сходно "чудовищно решение " потвърждава какъв брой нечовечен човек е бил Джо Джаксън и в този момент той би трябвало да изкупи греховете си в пъкъла.

Лекарят твърди, че починалият се интересувал единствено по какъв начин да изкара повече пари и въобще не му пукало за децата му.

Д-р Мъри счита още, че макар общественото помиряване, Джако не е спирал да ненавижда татко си. Това се потвърждавало и от обстоятелството, че Кралят на попа персонално се погрижил баща му да не може да претендира за някаква част от наследството му.
Снимка Архив АР/БТА
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР