Лекарският екип на МБАЛ Св. Кирил се сдоби с ново

...
Лекарският екип на МБАЛ Св. Кирил се сдоби с ново
Коментари Харесай

Ето какво ще се случи с д-р Огнянова и доц. Банков от...

Лекарският екип на МБАЛ " Св. Кирил " се снабди с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова в четвъртия сезон на сериала. Чаровната дама, която има зад тила си поредност спектакли и участия в български и интернационалните продукции, облича престилката, с цел да се преобрази в доктор Огнянова – уролог, който работи от години в болничното заведение, само че едвам в този момент се оказва в полезрението на феновете, написа vesti.bg.

В " Откраднат живот " доктор Огнянова и доцент Банков нарушават правила, които персонално героят на Юлиан Вергов наложи. " В действителния живот също съм прекрачвала граници. Истинската обич не би трябвало да се крие ", признава Диана Димитрова в изявление. Освен добра актриса, Диана е и надарена художничка. Не помни по кое време тъкмо изкуството си е проправило път в живота ѝ, само че споделя, че за нея " рисуването е потребност ".

Към днешна дата Диана " кара с 200 км/ч. " сред двете точки - актьорството и рисуването. След като облече бялата престилка, тя се трансформира и в доктор. Казва, че има общо сред двете специалности - тази на артист и на лекар, и това е деликатността.

В болница " Св. Кирил " доктор Огнянова се оказва сътрудник на строгия шеф на болничното заведение - доцент Банков в поредност обстановки. Колегиалност, откровеност и безкористно държание на младата лекарка са повода за доближаването с шефа и първите стъпки в връзките им. Професионализмът ѝ не остава неусетен от сътрудниците ѝ, които изпитват почит и благосклонности към нея и желанието ѝ да съживи урологичното поделение.
тагове откраднат живот сериал доктор огнянова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР