Лекарката, заразена с коронавирус, която се лекува във Военномедицинската академия,

...
Лекарката, заразена с коронавирус, която се лекува във Военномедицинската академия,
Коментари Харесай

Лекарката, оздравяла от коронавирус у нас: Ковид -19 изненадва организма всеки ден

Лекарката, инфектирана с ковид, която се лекува във Военномедицинската академия, показа по какъв начин протича заболяването. Тя е на 62-години и беше една от първите оповестени случаи на Ковид-19 у нас.

В предаването „ Лице в лице “ по Бтв тя сподели, че тежкият интервал е минал в границите на 19 дни.

„ Нека не не помни да благодаря на хората в клиниката по Инфекциозни заболявания на ВМА, на про. Мутафчийски, на доктор Кантържиев и доктор Плачев, които проведоха вземането на първата проба и слагането на диагноза “, съобщи пациентката.

От описа й стана ясно, че тя е била тествана поради това, че е пътувала в чужбина и е имала леко неразположение.

„ Ковид-19 е многолико заболяване, което изненадва организма всеки ден. Преминах през доста стадии “, разкри още докторката.

Повишаване на кръвно, демонстрация на хипертония, нарушение на сърдечния темп, болки в стомаха са част от резултатите на ковид.

„ Следващото нещо обрив по половината джука празнина, наподобява доста на афти, само че не е афти, настрана има афти. Болки в червата, назална конгестия. Характеристиката на протичане е като простудно заболяване, само че е обезпокоително “, изясни още един от първите инфектирани у нас.

„ Подобни чувства аз в никакъв случай не съм имала. Стресът е голям “, добави тя.

„ Лекувам се с витамини, антиоксиданти. Много обсъждахме приема на Плакенил, само че тъй-като нямам тежката оптиматика, взехме решение да изчакам моят организъм да се пребори. Вчера към този момент имах направени антитела “, описа докторката.

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР