Лекарка на 86 г. работи на три места, за да

...
Лекарка на 86 г. работи на три места, за да
Коментари Харесай

Лекарка на 86-г. работи на 3 места, за да се грижи за внука си

Лекарка на 86 година работи на три места, с цел да обезпечи бъдещето на внука си, който е в 9. клас. Възрастната жена се грижи за него от две години, след гибелта на щерка си, оповестява bTV.

Доктор Латинка Цветанова е физиотерапевт с близо 60 години стаж. Работи в монтанската болница Свети Георги, в локалната поликлиника и към филиала на Спешна помощ в Чипровци.Преди две години щерка ѝ издъхва пред очите на детето си. Оттогава тя поема грижите за него. "

Лекарка на 86 година работи на три места, с цел да обезпечи бъдещето на внука си, който е в 9. клас. Възрастната жена се грижи за него от две години, след гибелта на щерка си

Доктор Латинка Цветанова е физиотерапевт с близо 60 години стаж. Работи в монтанската болница „ Свети Георги “, в локалната поликлиника и към филиала на Спешна помощ в Чипровци.

Преди две години щерка ѝ издъхва пред очите на детето си. Оттогава тя поема грижите за него.

„ Искам да оставя на детето пари, защото… кой ще му дава, като аз умра? Аз съм на възраст, всеки миг мога да си отида “, споделя лекарката.

Доктор Цветанова навършва осемдесет и шест години преди седмица. Но не годините й тежат, а неналичието на задоволително време за внука.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР