Лекарка крещи и унижава пациенти в Пещера. За това алармира

...
Лекарка крещи и унижава пациенти в Пещера. За това алармира
Коментари Харесай

Лекарка унижава и крещи на пациенти в Пещера

Лекарка крещи и унижава пациенти в Пещера. За това сигнализира ядосана жена.

По думите на Айлин Павлова, доктор Манукова си е разрешила да крещи на баба й то пред други пациенти без никакво съображение.

" Баба ми е на 73г., със счупвания по гръбнака, неврологични проблеми, високо кръвно и прекаран инфаркт преди 2 месеца. Та тази жена събира документи за ТЕЛК и от там желаят още един обзор от невролог. Така се стига до доктор Манукова. Същата я изпраща да си направи рентгенова фотография. Тази моя баба, схванала, неразбрала, през днешния ден ( б.а.вчера) в жегата колкото да едвам отива при доктор Манукова.

Нарежда се да чака и пита сестрата дали може да покаже единствено фотографията, а тя й споделя " Трябва да си платиш първо ". Плаща си дамата и сяда да чака. Идвайки нейния ред, доктор манукова стартира да крещи, че няма да я вземе, да се маха, че няма повече работа при нея и още куп неща. Д-р Манукова крещи на тази 73 годишна жена, която и да не е схванала какво би трябвало да прави, желае да попита какво следва да прави. Баба ми надлежно се е разплакала, кой не би при сходно отношение? Друга женица в коридора й споделя " Спокойно, тя си е такава "! Каква? Да навиква хората? Поне петима души, споделяйки случката ми споделят " Тя все е по този начин, навиква хората "! ", споделя Павлова.

Под обявата на младата жена и други споделят за сходно поведение. Потребителите се сплотяват на мнението, че това отношение не е обикновено и е подбудено от неналичието на конкуренция на лекари в града.

" Аз също съм имала проблеми с нея и на мен ми е викала по същия метод. Това не е никакъв лекар, тя няма никакво право да крещи на пациентите - те не са отговорни ", прибавя Зонка Пунева.

Каквато и да е повода, държанието на доктор Манукова не е задоволително.

От GlasNews.bg сме подготвени да дадем право на отговор доктор Манукова.

Снимка: Архив

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР