Лекарите в реанимацията на УМБАЛ-Бургас не успяха да се преборят

...
Лекарите в реанимацията на УМБАЛ-Бургас не успяха да се преборят
Коментари Харесай

Не успяха да спасят 5-годишното дете, ранено при челния удар край Бургас

Лекарите в реанимацията на УМБАЛ-Бургас не съумяха да се преборят за живота на 5-годишното момиченце, което пострада тежко при челния конфликт край село Константиново в събота вечер, заяви локалният уебсайт " Флагман ".

 Тежка злополука в Бургаско: мъж е умрял, други двама и дете са с заплаха за живота Виж още

Катастрофата стана към 22.30 ч. на 5 юни на пътя Бургас-Елхово. Челно се удариха два леки автомобила - " Фолксваген Туран " и " Опел Зафира ". На място почина 44-годишният водач на опела Иван М. от Бургас, а лидерът на фолксвагена - 31-годишният Димитър С., както и пасажерите от опела - 23-годишен мъж и 5-годишната му дъщеричка, бяха откарани в доста тежко положение в бургаската болница. И тримата бяха настанени в реанимацията с голям брой контузии, само че момиченцето е издъхнало.

От полицията в морския град оповестиха, че провинен за злополуката е 31-годишният Димитър С. Мъжът е изгубил надзор над фолксвагена и е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където се е блъснал челно в пътуващия към Бургас лек автомобил " Опел Зафира ". При удара опелът се е разцепил на две.

Състоянието на отговорния водач и 23-годишния татко на умрялото дете остава съвсем непроменено. Димитър С. е изместен от реанимацията в отделението по неврохирургия, където следва да му се извърши интервенция.

23-годишният млад мъж, който се е возил на предната седалка на опела, продължава да е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, където лекари се борят за живота му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР