Лекарите в общинската болница в Лом продължават да се борят

...
Лекарите в общинската болница в Лом продължават да се борят
Коментари Харесай

Иванка, която закла брутално болната си майка в Лом, оставила бележка преди да забие два пъти ножа в себе си, на която пишело...

Лекарите в общинската болница в Лом не престават да се борят за живота на 66-годишната жена, която закла болната си майка и посегна с нож и на себе си, съобщава  " Труд ".

Тежкото положение на дамата от раните, които си е нанесла сама, в допълнение се е усложнило от получен инсулт, оповестиха медици.

Припомняме, че кървавата драма стана в събота в ломския квартал “Младеново ”. След месеци на грижи за майка си Екатерина А. (84 г.), която била прикована на легло със строшен таз, щерка й Иванка И. не издържала, написа Блиц.

Грабнала нож, прерязала гърлото на родителката си и след това забила острието и в себе си. Двете били открити от другата щерка на старицата – В. И. (62 г.). Според локални хора фамилията от години живеело в бедност, само че след рухването на бабата на легло проблемите се задълбочили, почнали и спорове сред дамите. 

Дъщерята Иванка от ден на ден се отчайвала и споделяла, че към този момент не устоя и ще постави завършек на живота си. След като умъртвила майка си, Иванка И. написала на лист хартия “Мъките свършиха! ” и забила два пъти ножа и в себе си. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР