Лекарите в Европа, Индия и Израел започнаха да използват медицински

...
Лекарите в Европа, Индия и Израел започнаха да използват медицински
Коментари Харесай

Медицински пистолет с нано влакна поставя заместител на кожа при изгаряния


Лекарите в Европа, Индия и Израел започнаха да употребяват медицински револвер , който слага защитна мрежа за покриване на изгаряния и рани , надявайки се дишащият " сурогат на кожата " да помогне на пациентите да се възстановят, без да се постанова мъчителна промяна на превръзки , написа " Гардиън ".

Nanomedic, израелска компания, която е проектирала системата Spincare, твърди, че нейното устройство дава на пациентите нараснала пъргавина - постоянно от значително значение за рехабилитация на изгаряния - и даже способността за взимане на душ, развой, който може е сложен при обичайните превръзки. Полупрозрачният пласт, който се създава, разрешава на медиците да изследват раната, без да я допират, настояват от компанията.

Роб Лайън, ръководещият шеф на основания в Обединеното кралство дистрибутор на Spincare разяснява, че изгарянията провокират изключителни усложнения при превръзки , а слагането им е агонизиращо.

" Spincare е безконтактно устройство ", сподели Лион, чиято компания Regen Medical е профилирана в изгаряния и артикули за зарастване на рани. Защитната мрежа " имитира кожата ", което разрешава на пациентите да се движат по-лесно.

Устройството употребява електричество за основаване на нано нишки от разтвор и се употребява от години, в това число в здравната област. Nanomedic споделя, че устройството е доста по-малко от огромните машини, които се оферират сега, което значи, че може умерено да се носи до леглото на пациента.

Гари Джей Сагив, вицепрезидент на компанията по маркетинг и продажби разяснява, че една болница в Германия е употребила продукта за рани по лицето , където огромните превръзки са проблем. Други са го ползвали върху рани на хора с диабет, които могат да развият хронични рани на краката, които могат да доведат до ампутация.

Не желае да даде цена, която съгласно него се разграничава според от това в коя страна се продава, Сагив твърди, че Spincare е доходоносен за лечебните заведения спрямо други съвременни превръзки за грижа за рани.

Балжит Деанса, доктор във Англия , който се специализира в изгаряния и белези изясни, че е употребявал Spincare при петима пациенти в болница " Кралица Виктория " в Съсекс, с позитивни резултати при повърхностни изгаряния . " Имаме това тънко белезникаво нещо, което е много крепко и наподобява се оправя с множеството неща ".

При дълбоки изгаряния е по-малко дейно , сподели той, само че разясни, че Nanomedic не твърди, че Spincare ще бъде потребен при дълбоки изгаряния.

Деанса разяснява, че продуктът се появява по време на диспути в здравната общественост по отношение на това дали обичайният метод за постоянна промяна на превръзки за оценка на раните е контрапродуктивен . Няколко профилирани превръзки, които към този момент се употребяват от лекарите, не би трябвало да се сменят постоянно.

" Spincare е със същата идея - концепцията е да защитим раната и да оставим природата да прави това, което прави ".

Болницата " Кралица Виктория " се е съгласила да купи повече капсули за еднократна приложимост за продукта, съгласно Деанса и той се надява да организира проучвания за неговата успеваемост . " Това, което се опитваме, доколкото можем, е да имаме много самостоятелен взор... дано в действителност да забележим какво прави. "

" С този тип превръзка, при верните условия , пациентите са малко по-гъвкави и не би трябвало да се тормозят толкоз доста ", добавя Деанса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР