Лекарите в берлинската болница Шарите публикуваха доклад с подробности за

...
Лекарите в берлинската болница Шарите публикуваха доклад с подробности за
Коментари Харесай

Нови доказателства за отравянето на Навални

Лекарите в берлинската болница " Шарите " разгласиха отчет с детайлности за отравянето на съветския опозиционер Алексей Навални.
Именно в тази болница беше диагностицирано тежко отравяне с инхибитор на холинестеразата. Лекарите разказват за първи път признаците, които невротоксинът на групата новичок развива в Москва през 80-те години. Според това Навални изпадна в кома, сърдечният темп се забави, телесната му температура спадна до 34,4, а по едно време и до 33,5 градуса по Целзий, написа в публикацията, представена от немските медии.

За смут на други сътрудници, лекарите в клиниката в Омск единствено удостовериха, че 44-годишният мъж има метаболитно разстройство. Москва неведнъж е желала доказателства за отравяне. Лекарите от " Шарите " показаха, че са взели проби от кръв и урина от Навални след идването му на 22 август.

Навални беше откаран за лекуване в Германия, откакто колабира по време на полет от Сибир до Москва. Експерти от няколко западни страни откриха, че той е бил токсичен с нервно-паралитичния сътрудник новичок, създаван още от руските времена, нещо което единствено Москва може „ да уреди “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР