Лекарите от столичните болници Пирогов, Света Ана, ВМА и Царица

...
Лекарите от столичните болници Пирогов, Света Ана, ВМА и Царица
Коментари Харесай

Продължава лечението на пострадалите при катастрофата край Своге

Лекарите от столичните лечебни заведения " Пирогов ", " Света Ана ", ВМА и " Царица Йоанна " не престават лекуването на потърпевшите при случая пасажери.

За положението на ранените, които са настанени в " Пирогов ", оповестява зам. шефът на здравното заведение проф. Николай Габровски:

" Говорим за тежки контузии. За страдание, възрастта на пациентите е много висока, което не оказва помощ в тази ситуация, с цел да върви по-лесно лечебния развой, само че по този начин или другояче се прави всичко, което е належащо. Състоянието на всички беше овладяно. За четири от тях сме много обезпокоени заради тежестта на съчетаните контузии, които имат. Бих желал да изкажа специфични благодарности към целия екип на " Пирогов ". Имахме доста добра съгласуваност с " Бърза помощ ", с министерството, с помощта на което екипите останаха от дневната промяна. Дойдоха сътрудници, които са в отпуска, пристигнаха сътрудници, които са надали не инцидентно чули информацията. Беше в действителност доста бърза и впечатляваща реакцията ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР